Kontakta oss

2 + 8 =

Butikens öppetider

  • Måndag – onsdag
    07.00-17.00
  • Torsdag – fredag
    07.00-16.00
  • Helger
    STÄNGT

besök oss på WB Säkerhet idag –
vi gör ditt hem eller företag säkrare och tryggare!

WB Säkerhet

Vår kunskap - din säkerhet
WB Säkerhet är din lokala låssmed och pålitliga säkerhetspartner som löser just dina behov med en gedigen erfarenhet i kombination med ett brinnande engagemang. Vårt team består av tekniker med bred expertis på allt från mekanisk och digital säkerhet till utrymning och tillgänglighet. Tillsammans med arkitekter, byggare och brandingenjörer skräddarsyr vi förbättrade säkerhetslösningar som uppfyller alla krav från brand- och försäkringsbolagen, oavsett om det är till en skola, en bostad, ett sjukhus, eller ett företag. Vi samarbetar också med flera välutbildade elektriker och andra aktörer för att skapa en heltäckande säkerhetslösning.
Vad gör WB Säkerhet?
På WB Säkerhet skapar vi lösningar som tillgodoser dina behov inom olika lås- och passersystem samt erbjuder personliga serviceavtal som förenklar ditt arbete inom styrelse och företag. Säkerheten är en process och vårt mål är att göra din vardag säkrare och tryggare. Välkommen till WB säkerhet – ditt självklara val av låssmed i Kalmar!
Vad skiljer WB Säkerhet från andra?
Vår styrka ligger i vår storlek och flexibilitet då vi snabbt och effektivt kan hjälpa till och omplacera resurser dit det behövs. Vi är oberoende och aldrig låsta till en och samma leverantör, vilket betyder att vi utöver låssystem även kan bistå med kameror och andra säkerhetssystem. Det i sin tur gör det möjligt för oss att alltid tillmötesgå dina önskemål och behov, allt för att underlätta för dig som kund. Vi är stolta över att vara auktoriserade låsmästare med FR2000 miljöcertifikat och är även certifierade inom i-lock och SLR, samt ARX passersystem – den enda certifieringen i sitt slag i Kalmar.