PASSAGE

SKRÄDDARSYDDA, CERTIFIERADE PASSERSYSTEM FÖR FÖRETAG OCH BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR.

ÄR DU OSÄKER PÅ VILKET SYSTEM SOM PASSAR DIG BÄST? HÖR AV DIG TILL OSS PÅ WB SÄKERHET SÅ HJÄLPER VI DIG!

 

Passage

Wb Säkerhet erbjuder en rad professionella passersystem som kan anpassas till dina specifika behov och säkerhetskrav. ​​Vi är certifierade inom flera av de passagesystem som finns på marknaden. För att effektivt hantera och övervaka tillträde till dina utrymmen är ett tillförlitligt passersystem ovärderligt, tillsammans går vi igenom dina önskemål och anpassar din passagelösning helt efter vad som gör dig trygg och säker.

Företag och Bostadsrättsföreningar
Inom området för företag och bostadsrättsföreningar är ett omfattande passersystem såsom ARX vanligt förekommande. Vi på WB Säkerhet är certifierade för att installera och hantera ARX-systemet vilket tillhandahåller en komplett säkerhetslösning genom kombinationen av passerkontroll och larmfunktioner.

Utöver ARX, har vi ett stort utbud andra alternativ för att tillgodose en mängd olika behov.

Passagesystem för bostäder
Passagesystem kommer i många olika former och storlekar och kan anpassas för att uppfylla en rad olika användningsområden, inklusive larm, dörrautomatik/öppnare och dörrstyrning. Axema och Aptus är de mest efterfrågade passagesystemen för bostäder, förutom de har vi flera andra alternativ tillgängliga för att bäst hitta det system som passar dig bäst.

Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för varje kund och erbjuder skräddarsydda lösningar baserade på dina specifika behov och krav.

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just dig.

Kontakta oss idag för att tillsammans ta fram en plan för hur vi gör framtiden säkrare för dig!

WB Säkerhet