Larm och CCTV system

Välj om du vill installera ditt larm med eller utan kameraövervakning.

Hör av dig till oss så bollar vi idéer kring vilken lösning som passar dig bäst!

LARM

OCH CCTV SYSTEM

Larmsystem

Vi kan med stolthet erbjuda flera av marknadens mest erkända larmsystem, däribland ARX och Vanderbilt. Med sitt flexibla och pålitliga system kan man enkelt koppla ihop dem till ett passerkontrollsystem, vilket gör din säkerhetslösning än mer effektiv och enhetlig.

Alla våra larmsystem kan installeras med eller utan kameraövervakning, helt beroende på dina behov och önskemål. Du har full flexibilitet vad gäller vilken lösning du anser passar dig och din situation bäst. En unik aspekt av WB Säkerhet är din fulla ägarrätt till ditt larmsystem, istället för att hyra utrustningen från oss så köper du den vilket innebär att du har full kontroll över hela systemet. Det i sin tur ger dig ytterligare en nivå av trygghet.


Kameraövervakning

I takt med att det har blivit enklare att söka tillstånd för kameraövervakning, har efterfrågan på denna tjänst ökat. WB säkerhet kan erbjuda flera lösningar på kameraövervakning som kompletterar ditt larmsystem för att ge ytterligare en nivå av trygghet.

Vi ser det som vårt uppdrag att hjälpa dig att skydda det som är viktigt för dig, oavsett om det är ditt hem, ditt företag, eller din bostadsrättsförening. Med vår expertis, anpassade lösningar och våra larmtjänster hoppas vi på att kunna ge dig en trygghet i vetskapen om att ditt hem, företag eller annat är skyddat.

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just dig.

Kontakta oss idag för att tillsammans ta fram en plan för hur vi gör framtiden säkrare för dig!

WB Säkerhet