lås

Specialister på låssystem, skräddarsydda helt kring ditt behov och önskemål.

WB Säkerhet erbjuder mekaniska såväl som digitala lås med Ett omfattande sortiment låssystem från olika kända varumärken för en heltäckande säkerhetslösning.

Låt Wb Säkerhet ta hand om osäkerheten!

 

Dörren är det första skyddet mot tillträde utan behörighet.
Valet av lås och dess kvalitet blir därför av yttersta vikt för din säkerhet. Olika lås har olika säkerhetsnivåer baserat på risknivåoch vad som passar i just din situation. Vi på WB Säkerhet har med det i åtanke specialiserat oss på att erbjuda både mekaniska och digitala låssystem som möter dina specifika behov. Vi hittar den bästa lösningen för just dig!

Mekaniska lås
Vi erbjuder allt från låskistor och trycken till ett komplett sortiment av tillbehör för dörren, för att säkerställa att din dörr är så säker som möjligt. Fortsättningsvis arbetar vi med ett brett utbud av märken på lås, däribland Assa, Dormakaba och Habo för att ge dig de mest hållbara och pålitliga lösningarna.

Digitala lås

Vårt erbjudande sträcker sig bortom traditionella mekaniska lås – vi har omfattande erfarenhet av digitala låssystem som kan anpassas för att möta dina specifika behov, såsom iLOQ och Assa Pulse. Dessa system ger dig ökad säkerhet och bekvämlighet, och kan integreras med andra säkerhetssystem för att ge dig en heltäckande lösning.

Produktsortiment
Förutom lås erbjuder WB Säkerhet en komplett lösning för din säkerhet. Vårt lager består av varumärken såsom ASSA, Habo och Hoppe men vi kan utan problem även beställa produkter från andra leverantörer vid behov. 

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just dig.

Kontakta oss idag för att tillsammans ta fram en plan för hur vi gör framtiden säkrare för dig!

WB Säkerhet