Serviceavtal

Vårt serviceavtal finns till för dig och din trygghet, vi tar fram en plan som passa dina behov och önskemål. 

Vi finns med dig via vår support hela tiden! 

Serviceavtal

Unikt anpassat serviceavtal

Vi förstår att varje projekt har sitt eget unika behov, därför skräddarsyr vi ditt serviceavtal helt efter dina specifika krav och önskemål. Tillsammans tar vi fram en plan för vad som passar din situation bäst, oavsett om du är privatperson eller företagskund.

När du tecknar ett serviceavtal med WB Säkerhet får du mer än bara teknisk support; du får en partner i form av personlig support i din resa till komplett säkerhet. Som en del av ditt avtal får du tillgång till vår telefontjänst och vårt engagemang för din säkerhet slutar inte vid kontorstid, vi erbjuder jourtjänst för våra större kunder.


Priser och bindningstid

Priserna för våra serviceavtal varierar då alla lösningar är fullt anpassade för varje kund. Vi erbjuder möjligheten att dela upp avgiften i månadsbetalningar och alla kunder med serviceavtal får dessutom rabatt på alla våra produkter.

Vi värdesätter ditt förtroende och strävar alltid efter att ge dig full flexibilitet. Våra serviceavtal avser således endast ett år, vi tror på det faktum att långvariga relationer byggs genom utmärkt leverans av service och stöd.

Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just dig.

Kontakta oss idag för att tillsammans ta fram en plan för hur vi gör framtiden säkrare för dig!

WB Säkerhet