Larm och CCTV system

Välj om du vill installera ditt larm med eller utan kameraövervakning.

Hör av dig till oss så bollar vi idéer kring vilken lösning som passar dig bäst!

Kalmars ledande låssmedsföretag

Vi på WB Säkerhet är Kalmars ledande låssmedsföretag, grundat av Willy Bergskans år 2001, då med en vision att revolutionera säkerhetstänkandet i regionen. Willy har sedan 18 års ålder samlat på sig en imponerande mängd erfarenhet vilket ledde till starten av WB säkerhet med endast 4 anställda. Över 20 års erfarenhet senare är vi stolta över att vara det största låssmedsföretaget i Kalmar län, nu med 14 dedikerade och kvalificerade medarbetare.

Idag står WB Säkerhet under ledning av Willys söner Andreas, Mattias och Robert, som fortsätter att driva företaget med samma stora engagemang och passion. Teamet är utökat till 12 anställda, alla experter inom olika områden av säkerhetsbranschen med fortsatt ambition att förbättra säkerheten för alla våra kunder – från privatpersoner till företag och bostadsrättsföreningar.

Certifiering

WB säkerhet strävar efter att leverera högkvalitativa säkerhetslösningar och vår expertis återspeglas i våra certifieringar. En certifiering innebär att vi har den tekniska kunskapen och expertisen att installera och underhålla diverse avancerade säkerhetssystem.

Vi är ensamma i Kalmar om att vara certifierade för ARX-system som är ett modernt och innovativt passersystem som erbjuder maximal säkerhet. Utöver det har vi även flera certifieringar inom i-lock och SLR som bevis på vår kompetens och förmåga att erbjuda avancerade, säkra och tillförlitliga låssystem och säkerhetslösningar.

Vi är dessutom auktoriserade låsmästare och kan garantera att vi är professionella och tekniskt skickliga, vi granskas regelbundet för att säkerställa att vi upprätthåller industrins bästa praxis.

Vidare är vi stolta över att vara miljöcertifierade enligt FR2000-standard. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra processer och metoder för att säkerställa att vi aktivt strävar mot att minimera vår miljöpåverkan och bidra till en hållbar framtid.

Vår butik

Vår butik spelar en central roll i vår verksamhet, här hittar du allt från den lilla nyckeln till den slitna cylindern. Butiken är alltid bemannad med tre kunniga och vänliga medarbetare som är redo att erbjuda personlig service och rådgivning. För oss är varje kund unik och vi strävar efter att skapa långsiktiga förtroendeingivande relationer.

Välkommen till WB Säkerhetsbutik –
Din one-stop-shop för alla dina säkerhetsbehov.
Kom in till oss så hjälper vi dig med allt från nycklar och cylindrar till stora mekaniska eller digitala låssystem.