iLOQ
iLOQ system via mobilen

ILOQ- säkrare och effektivare låssystem för bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och företag

Ett iLOQ låssystem är en idealisk lösning för bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, privatpersoner och företag som vill öka sin effektivitet, säkerhet och spårbarhet.

I Kalmar och andra orter i regionen, såsom Mönsterås, Nybro, Torsås och Öland finns det många bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag som använder låssystem för att skydda sina fastigheter och lokaler.

Dagens låssystem är effektiva och säkra, men de kan också vara kostsamma och tidskrävande att underhålla.

Nedan har vi listat ett flertal fördelar med att byta till ett lås- och passersystem likt ILOQ för att säkerställa optimal säkerhet för just din fastighet och ditt hem! 

Fördelar med ILOQ:

Ökad säkerhet:

ILOQ systemet är mycket säkert eftersom ILOQ nycklarna inte är några nycklar som inte kan kopieras. Säkerställ smidigt och enkelt att endast boende och de med tillstånd har tillgång till gemensamma utrymmen, såsom lokaler, tvättstugor och garage. 

Ökad effektivitet:

Systemet kan hjälpa till att minska kostnaderna och förbättra produktiviteten då det är lättare att administrera än traditionella låssystem.

Ökad spårbarhet:

Ytterligare en fördel är spårningen av verktyg och utrustning, vilket i sin tur bidrar till att förebygga förluster och stölder.

Hur fungerar ILOQ?

ILOQ-taggar:

Små RFID taggar på nyckeln som fungerar som igenkänning vid in- och utgångar.

ILOQ-läsare:

Används för att läsa av taggar och enkelt öppna en dörr automatiskt genom en läsning av taggen, en kod eller rent av en app i mobilen. 

Företag såsom skolor, sjukhus och likvärdiga med flera medarbetare kan med fördel dra nytta av ILOQ i form av ett passersystem. 

 

Vill du veta mer om hur ILOQ kan hjälpa dig att förbättra säkerheten och effektiviteten i ditt lås- och passersystem?